مدیر جهاد کشاورزی زرند گفت: سالانه حدود 15 هکتار به سطح زیر کشت زعفران در این شهرستان افزوده می شود.

صدای زرند

به گزارش “صدای زرند“، سید علی امیری، مدیر جهاد کشاورزی زرند، روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: نیاز به آب کم در تولید زعفران موجب استقبال کشاورزان مناطق مختلف شهرستان زرند بویژه منطقه دشتخاک که با خشکسالی روبرو شده اند، شده است.

وی ادامه داد: در مجموع هم اکنون سطح زیر کشت زعفران در زرند 175 هکتار است که سالانه 650 تا 700 کیلوگرم زعفران از این سطح کشت برداشت می شود.

وی خاطرنشان کرد: زعفران در دشتخاک، سربنان، حتکن و جرجافک شهرستان زرند تولید می شود.

مدیر جهاد کشاورزی زرند بیان کرد: برای فروش محصول تولیدی زعفران این شهرستان و دستیابی به بازارها با مشکلاتی روبرو هستیم که یکی از این مشکلات حضور دلالان از استان های همجوار است.

وی گفت: دلالان، زعفران با کیفیت بسیار بالا زرند را با قیمت پایین از کشاورزان خریداری می کنند و در شهرها و استان های دیگر با قیمت بیشتری می فروشند.

امیری، اظهار کرد: در دو سال گذشته دو جشنواره ویژه محصول زعفران را برگزار کردیم که در سال جاری نیز این جشنواره در منطقه سربنان برگزار خواهد شد.

 

انتهای پیام/