مردی که با دست ماهی سرخ شده را از روغن داغ بیرون می آورد! (+عکس)

رونق کسب هر کسی منحصر به خود اوست و تقلید-بردار نیست؛ همچنان که گمان نمی کنم هیچ یک از ما نه بتوانیم و نه حاضر باشیم کار پریم سینک را انجام دهیم تا روزی ۱۰۰ کیلو ماهی سرخ شده بفروشیم.

رونق کسب هر کسی منحصر به خود اوست و تقلید-بردار نیست؛ همچنان که گمان نمی کنم هیچ یک از ما نه بتوانیم و نه حاضر باشیم کار پریم سینک را انجام دهیم تا روزی ۱۰۰ کیلو ماهی سرخ شده بفروشیم.

SedayeZarand.IR

صدای زرند: به گزارش روزگارنو، این رستوران دار ۶۵ ساله هندی در برابر چشم مشتریان مشتاق دست هایش را در روغن داغ می کند و ماهی های سرخ شده را بیرون می آورد. او می گوید بیش از ۲۵ سال است که دستش را در روغن های تا ۲۰۰ درجه حرارت می کند، بدون این که هیچ وقت سوخته باشد. وی می گوید به طور اتفاقی متوجه شده که روغن داغ دستهایش را نمی سوزاند. شیرین کاری داغ آقای پریم سینک باعث شده که شهره شهر دهلی نو باشد و روزانه تعداد زیادی مشتری را با ماهی سیر کند.

SedayeZarand.IR

SedayeZarand.IR

SedayeZarand.IR

SedayeZarand.IR

SedayeZarand.IR

SedayeZarand.IR

SedayeZarand.IR

SedayeZarand.IRانتهای پیام/