نخستین جشنواره غذای سنتی در زرند

نخستین جشنواره غذای محلی با هدف اﺣﯿﺎی ﻏﺬاﻫﺎی ﺳﻨﺘﯽ و ﺑﻮﻣﯽ و ﻣﻌﺮﻓﯽ آداب و رﺳﻮم و ﻓﺮﻫﻨﮓ اﺻﯿﻞ شهرستان زرند با مشارکت بخش خصوصی در تالار بزرگ شهر برگزار شد.

نخستین جشنواره غذای محلی با هدف اﺣﯿﺎی ﻏﺬاﻫﺎی ﺳﻨﺘﯽ و ﺑﻮﻣﯽ و ﻣﻌﺮﻓﯽ آداب و رﺳﻮم و ﻓﺮﻫﻨﮓ اﺻﯿﻞ شهرستان زرند با مشارکت بخش خصوصی در تالار بزرگ شهر برگزار شد.


به گزارش خبرنگار صدای زرند، حدود ۸۰ نفر از آشپز زرند بیش از ۳۰۰ نوع غذا و دسر را در چهار بخش غذاهای محلی و بومی، آزاد و غذاهای ملل، سفره‌آرایی و انواع دسرها با داوری مهدی حصاری‌منش مدرس و سرآشپز بین‌المللی گروه سرآشپزان آسیا  به نمایش گذاشتند که به نفرات اول هر بخش تندیس جشنواره و لوح تقدیر اهدا می‌شود.

Ashpezi-zarand-9526_ (1)

Ashpezi-zarand-9526_ (2)

Ashpezi-zarand-9526_ (3)

Ashpezi-zarand-9526_ (4)

Ashpezi-zarand-9526_ (5)

Ashpezi-zarand-9526_ (6)

Ashpezi-zarand-9526_ (7)

Ashpezi-zarand-9526_ (8)

Ashpezi-zarand-9526_ (9)

Ashpezi-zarand-9526_ (10)

Ashpezi-zarand-9526_ (11)

Ashpezi-zarand-9526_ (12)

Ashpezi-zarand-9526_ (13)

Ashpezi-zarand-9526_ (14)

Ashpezi-zarand-9526_ (15)

Ashpezi-zarand-9526_ (19)

Ashpezi-zarand-9526_ (21)

Ashpezi-zarand-9526_ (20)

Ashpezi-zarand-9526_ (16)

Ashpezi-zarand-9526_ (17)

Ashpezi-zarand-9526_ (22)

Ashpezi-zarand-9526_ (24)

 

انتهای پیام/