عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع با اشاره به مقالات متعددی که درباره پیاز منتشر شده است گفت: وجود کورسیتین که یک آنتی اکسیدان قوی است پیاز را تبدیل به یک ماده ضد سرطانی کرده است.
پیاز دارای ترکیبی آنتی اکسیدانی است که خاصیت ضد سرطانی دارد.
صدای زرند: کامکار جانمیه عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع گفت: پیاز به دو شکل قرمز وسفید در بازار موجود است که یکی از خاصیتهای آن ضد سرطانی بودن است.
کارشناس تحقیقات گیاهان دارویی افزود: ترکیبی به نام کورسیتین در پیاز وجود دارد که مقدار آن در پیاز قرمز سه برابر پیاز سفید است.
وی با اشاره به مقالات متعددی که درباره پیاز منتشر شده است گفت: وجود کورسیتین که یک آنتی اکسیدان قوی است پیاز را تبدیل به یک ماده ضد سرطانی کرده است.
استادیار پژوهش موسسه درباره ارتباط مصرف همزمان گوشت با پیاز گفت: در بدن همه ما سلولهای سرطانی وجود دارد که با خوردن گوشت فعال میشوند و هنگامی که پیاز همراه آن مصرف میکنیم با مادهای که دارد خون را از این سلولها تصفیه میکند.
وی گفت: قدیمیها حتماً همراه غذاهای گوشتی و آبگوشت پیاز مصرف میکردهاند که متاسفانه در حال حاضر کمتر کسی به این صورت غذا میخورد.
جانمیه در پایان گفت: یکی از عوامل “سرطان استرس” به خصوص هنگام غذا خوردن است وبهتر است غذا را با آرامش و همراه پیاز مصرف کنیم.
انتهای پیام/
منبع: عصر ایران
رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کرمان گفت: آموزش حضوری برخی از مدارس استان کرمان به علت بارش باران و برف شدید و آبگرفتگی معابر فردا دوشنبه هفتم بهمن تعطیل و آموزش از طریق فضای مجازی پیگیری می شود.
معاون شرکت سپردهگذاری مرکزی به آخرین اقدامات صورت گرفته برای تعیین تکلیف سهام عدالت متوفیان اشاره و اعلام کرد: اگر فرآیند تقسیم سود سهام عدالت وراث حداکثر تا ۱۰ اسفند ماه به پایان برسد، سود سهام عدالت امسال و سالهای گذشته به حساب وراث پرداخت خواهد شد.
داده های منتشر شده از سوی سازمان توسعه تجارت نشان می دهد پسته با پوست تازه بیشترین سهم در بین محصولاتی صادراتی ایران به اتحادیه اوراسیا در ۸ ماه امسال را داشته است. براساس داده های اعلام شده ارزش پسته صادراتی در مدت زمان مورد بررسی ۷۸ میلیون دلار بوده است...
دو تن از نویسندگان و شاعران زرندی، شعرهایی با مضمون خدا سروده اند که در ادامه آورده میشود.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال نظر