آموزش آشپزی و شیرینی پزی

قسمت اول آشپزی و شیرینی پزی

در این پست از سایت صدای زرند قصد داریم شما را با چند آموزش آشپزی و شیرینی پزی آشنا کنیم.

امیدواریم از این آموزش ها لذت کافی را ببرید.

صدای زرند:شما از سایت صدای زرند بخش آموزش آشپزی  و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی و شیرینی پزی

بازدید می کنید امیدواریم بپسندید.

 

 

لقمه قارچ کبابی

%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af
مجموعه غذاهای کم کالری

یک میان وعده خیلی خوشمزه کم کالری برای کسانی که در حال گرفتن رژیم لاغری هستند.

قارچ تمیز بدون دم ۳ لیوان . روغن زیتون یا کانولا ۲ قاشق . نان پیتا یا نان لواش ۴ عدد

شوید، جعفری، رازیانه، گشنیز، پونه و آویشن خرد شده ۱ لیوان . آووکادو

پودر سیر ۱/۴ قاشق چایخوری . لیمو ترش ۱ عدد . نمک و فلفل نوک قاشق
طرز تهیه:

قارچ ها را روی سینی فر بچینید و به کمک یک قلمو آشپزی کمی روغن روی آنها بمالید و آنها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا خوب کباب شوند.

هنگامی که قارچها خوب کباب شدند، آنها را بیرون بیاورید و خرد کنید. در یک کاسه با سبزیجات مخلوط کنید و آّب لیمو ترش و نمک و فلفل و پودر سیر را به آنها اضافه کنید. در یک تابه نچسب آنها را باهم کمی تفت دهید و سپس مواد را داخل نان های پیتا تقسیم کنید و بپیچید.

در صورتی که به آووکادو دسترسی داشتید می توانید آنها را مکعبی خرد کنید و داخل ساندویچ قرار دهید.

 

چیکن کوردن بلو

fo2007

مواد لازم

سینه مرغ۲ عدد ژامبون دلخواه۴ ورق
پنیر گودا یا پنیر پیتزا ( پنیر تست )۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم( ۴ ورق )
آرد سوخاری به میزان لازم نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم روغن به میزان لازم
سینه مرغ ۲ عدد (بی استخوان شده و از عرض دو نیم شده که می شه ۴ تکه)

طرز تهیه:
وقتی سینه های مرغتان را استخوانش را جدا کردید کف دستتان را روی سینه مرغ بگذارید و با یک چاقوی تیز سینه مرغ را به دو قسمت عرضی تقسیم کنید.

حالا هر تکه را لای نایلون بگذارید و کمی بکوبید تا پهن تر شود. مواظب باشید پاره نشود.
حالا به هر دو طرف هر تکه کمی نمک و فلفل و پودر سیر بپاشید.

روی هر قسمت یک تکه ژامبون قرار بدهید. بهتر است که تکه ژامبونتان کمی کوچکتر از خود سینه مرغ باشد و روی آن یک ورق یا یک تکه پنیر بگذارید و با احتیاط و محکم رولش کنید و با خلال دندان فیکسش کنید.

من ورق ژامبون را گذاشتم و روی آن پنیر ریختم بعد دو طرف ژامبون را تا زدم تا هم پنیر لای ژامبون بماند و بیرون نزند و هم ورق ژامبونم باریک تر از مرغم بشود.

هر ۴ تا تکه را به همین ترتیب درست کنید و کناری بگذارید.

حالا داخل یک کاسه یا بشقاب گود از پودر سوخاری بریزید و با کمی آب مخلوطش کنید تا جایی که به غلظتی مثل سمنو برسد.

کوردن بلوهایتان را داخل این خمیر انداخته و بعد داخل آرد سوخاری بغلتانید تا حسابی کاور بشه و بگذارید کمی بماند تا مواد جذب مرغ ها بشود.

اما من معمولا داخل تابه با روغن کم سرخشان می کنم و بعد روی دستمال روغن اضافی اش را می گیرم.

برای پخت این غذا در فر

فر را از قبل داغ کرده ۱۸۰ درجه سانتی گراد در حالی که روی چیکن ها را با کمی روغن زیتون یا کره چرب کردید به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود قرار بدهید.

 

 

 سوفله موز

%d8%b3%d9%88%d9%81%d9%84%d9%87-%d9%84%db%8c%d9%85%d9%88
مواد لازم

موز خرد شده ۲۵۰ گرم
خامه ۲۵۰ گرم
شکر دو قاشق سوپ‌خوری
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل یک سوم قاشق چای‌خوری
ژلاتین دو ورق (یا دو قاشق
سوپ‌خوری پودر ژله)
پودر ۲ قاشق غذاخوری و آب سرد نصف پیمانه.

طرز تهیه:

تخم‌مرغ‌ها را شکسته و زرده‌های آن را همراه با شکر و وانیل کاملا هم می‌زنید تا مایه شما غلیظ و سفت شود. بعد از آن سفیده‌های تخم‌مرغ و پودر قند را با هم می‌زنیم تا سفت شود. در این مرحله خامه را به زرده‌های تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم و بعد از مخلوط کردن ژلاتین با آب سرد باید آن را حل کنیم. بعد ژلاتین را به مخلوط خامه و زرده‌ی تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم و بعد از افزودن سفیده‌ی تخم‌مرغ، مواد را خوب هم می‌زنیم. اکنون تکه‌های موز را به مایه‌ی دسر خود اضافه کرده و آن را داخل ظرف می‌ریزیم. باید سوفله‌ی شما در یخچال بماند تا خودش را بگیرد. روی سوفله را می‌توانید با پودر پسته یا هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید.

 

 

خورش انار دانه مسما

fo1691

خورش انار دانه مسما مخصوص فصل پاییز

مواد لازم برای۴ نفر

مرغ ۱/۲ عدد
انار دانه شده ۲ عدد
پیاز ۲۰۰ گرم
شکر در صورت تمایل ۲ قاشق غذا خوری
رب گوجه ‌فرنگی ۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
گلپر ۱/۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه:

۱- مرغ را به همراه نمک و زردچوبه سرخ می‌کنیم.
۲- سپس آن را به همراه آب می‌گذاریم تا بپزد.
۳- در هنگام پخت، رب گوجه‌فرنگی را به مرغ می‌افزاییم تا خوش رنگ شود.
۴- پیاز خلالی خرد شده را با کمی روغن در تابه تفت می‌دهیم، سپس دانه‌های انار را به پیاز افزوده و به تفت دادن ادامه می‌‌دهیم.
۵- وقتی مرغ کاملا پخت، مخلوط انار و پیاز را به آن افزوده، حرارت را ملایم نموده و می‌گذاریم تا به مدت نیم ساعت غذا جا بیفتد.
در انتها فلفل و گلپر را به خوراک اضافه کرده و حرارت را خاموش می‌کنیم.
این خورش باید غلیظ و کم‌آب باشد.

سایر نکات
می‌توانید کمی شکر به این خورش بیافزایید تا طعم آن شیرین‌تر شود.