SedayeZarand.IRبررسی های جدید دانشمندان نشان می دهد “اسید فولیک” جزء عنصر های ضروری است که باید حتما در دوران بارداری مصرف شود.

صدای زرند: به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ لبو جزء میوه های زمستانی است که سرشار از اسید فولیک بوده و می تواند برای جنین و مادر بسیار فواید داشته باشد.

بررسی ها نشان می دهند، افراد می‌توانند با مصرف 105 گرم چغندر (لبوی) سرخ، 53 درصد اسیدفولیک مورد نیاز بدن را تأمین کنند.

فیبر زیاد موجود در آن، موجب کاهش سطح “کلسترول خون” و کاهش خطر بروز “سکته‌های قلبی” در بیماران قلبی است.

گفتنی است، چغندر سرخ به دلیل داشتن مواد مغذی آهن در کنار اسیدفولیک از بروز کم‌خونی جلوگیری کرده و باعث افزایش وزن جنین نیز می شود و ورم مادران را در این دوران از بین می برد.

نتایج مطالعات نشان می دهند چغندر میوه ای بسیار پر خاصیت است که سالمندان و کودکان نیز برای تقویت “سیستم ایمنی” خود می توانند از ان استفاده کنند.

انتهای پیام/