SedayeZarand.IRحسن اکبری تاکید کرد: مصرف زیاد غذاهایی با طبع سرد در دوران جوانی و نوجوانی باعث ابتلا به فشار خون دائم در زمان پیری می‌شود.

صدای زرند: حسن اکبری، محقق طب اسلامی ایرانی، در گفت‌وگو با فارس گفت: برخی‌ها فکر می‌کنند دلیل فشار خون، مصرف غذاهای گرم است در حالی که این طور نیست و از نظر سلولی و مولکولی فشار خون دلیل دیگری دارد.

وی ادامه داد: بدن مانند یک ساختمان کار می‌کند زمانی که فشار آب در ساختمان افت می‌کند حسگر خودکار پمپ فعال می‌شود. در بدن انسان نیز همین سیستم برقرار است.

اکبری افزود: با چنین کارکردی در فشار خون، اگر افراد در دوران کودکی، جوانی و میانسالی به صورت مرتب از غذاهای با انرژی پایین استفاده کنند فشار خون در قسمت‌های بالایی بدن و مغز افت می‌کند.

وی ادامه داد: غذاهایی که طبع سرد و انرژی کمی دارد مانند ماست، دوغ، بادرنگ، بادمجان رومی، کاهو، گوشت مرغ، گوشت گاو، ماهی و غیره باعث پایین آمدن فشار خون می‌شود.

انتهای پیام/