رئیس اتحادیه نانوایان زرند:

نانوایان زرند با آرد بی‌کیفیت برای تولید نان باکیفیت تلاش می‌کنند

رئیس اتحادیه نانوایان زرند با اذعان اینکه هرساله در فصول گرم سال به مشکل کیفی برمی‌خوریم، آردها سست می‌شوند و نانوایان در تولید خمیر با مشکل مواجه می‌ شوند، گفت: متأسفانه بی‌کیفیتی آردها روی کیفیت نان اثر منفی گذاشته است و نانوایان به کمک تجارب و مهارت‌هایی که دارند، تلاش می‌کنند کیفیت نان را حفظ و مشتریان را راضی نگه دارند.

رئیس اتحادیه نانوایان زرند با اذعان اینکه هرساله در فصول گرم سال به مشکل کیفی برمی‌خوریم، آردها سست می‌شوند و نانوایان در تولید خمیر با مشکل مواجه می‌ شوند، گفت: متأسفانه بی‌کیفیتی آردها روی کیفیت نان اثر منفی گذاشته است و نانوایان به کمک تجارب و مهارت‌هایی که دارند، تلاش می‌کنند کیفیت نان را حفظ و مشتریان را راضی نگه دارند.

 

nanvayi

به گزارش صدای زرند، “محمد رحمانی” به وضعیت آموزش نانوایان در شهرستان زرند اشاره نمود و اظهارکرد: دوره‌های آموزشی ویژه نانوایان، هر دو سال یک بار در زرند برگزار می‌شود.

 

وی با عنوان اینکه متأسفانه در شهرستان‌های کوچکی مانند زرند، نانوایان از صرف وقت و هزینه برای شرکت در دوره‌های آموزشی صرف‌ نظر می‌کنند، گفت: علاوه بر آن، چهار سال است که نانوایان نرخ جدید نگرفته‌اند و انگیزه‌ای برای شرکت در دوره‌های آموزشی ندارند.

 

رئیس اتحادیه نانوایان زرند با اشاره به اینکه وضعیت نانوایان زرند اصلاً خوب نیست و آنقدر تحت فشارند که در حال تغییر شغل هستند، خاطرنشان کرد: عده‌ای از نانوایان ما پس از ۲۵ سال فعالیت در این حرفه ناچار به تعطیلی نانواییشان شده‌اند.

 

وی افزود: بیش از یک سال است که به نانوایان وعده رفع مشکلات را می‌دهیم اما متأسفانه از هیچ حمایت و کمکی از سوی دولت خبری نیست و اگر دولت دست به کار نشود و کاری نکند، حرفه نانوایی دیگر به کل در کشور از بین خواهد رفت.

 

رحمانی با اذعان اینکه هرساله در فصول گرم سال به مشکل کیفی برمی‌خوریم، آردها سست می‌شوند و نانوایان در تولید خمیر با مشکل مواجه می‌ شوند، تصریح کرد: متأسفانه بی‌کیفیتی آردها روی کیفیت نان اثر منفی گذاشته است و نانوایان به کمک تجارب و مهارت‌هایی که دارند، تلاش می‌کنند کیفیت نان را حفظ و مشتریان را راضی نگه دارند.

 

انتهای پیام/ غلات نیوز